AYLA

AYLA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ayla. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2022 om 23:33 Voor 120 euro besteld en alles gehusseld door elkaar bezorgd. Bezorger heeft waarschijnlijk een radslag gemaakt. Geen doen dit.
17 mrt 2022 om 21:04 Het was absoluut het wachten waard. Van de verpakking werd ik al blij. Het eten zag er goed uit en het was heerlijk. De bezorging was prima en de bezorger was vriendelijk.
17 feb 2022 om 22:58 Het was uit de pakjes gegaan, jammer, de smaak was echt lekker
21 jan 2022 om 20:15 30min delivery for a Friday evening is great. Food was tasteful and well presented in small plates. We enjoyed very much the Ayla experience at home !
21 jan 2022 om 18:57 Lekker eten!
1 jan 2022 om 21:02 Omg ik had hier al vaker gegeten dus wist dat het eten lekker zou zijn maar had nog niet eerder besteld. Super lekker eten, vers en smaakvol. Mooi en netjes ingepakt. Super vriendelijke bezorgster. Zeker vaker bestellen.
30 dec 2021 om 21:45 Fantastische, originele en smaakvolle gerechten, zoals ik dat gewend ben daar aan het kruisplein. Porties zijn groot genoeg om ze als kleine gangen te serveren voor 2 personen. Aanrader voor een thuisdinertje!
12 dec 2021 om 21:07 Echt geweldig! Fantastisch verpakt, prachtige originele gerechten. We hebben er enorm van genoten. Bedankt!!!
10 dec 2021 om 22:28 Lekker en kwalitatief goed eten
3 dec 2021 om 21:21 Buitenklasse!
30 nov 2021 om 22:55 Heerlijk eten, zeer mooi geserveerd, met aandacht.
22 nov 2021 om 9:18 Ik had ceviche besteld, maar dit was geen ceviche. Niet dat het niet lekker was, maar zet niet iets op het menu wat het in werkelijkheid niet is